Előfizetői tartalom

Karácsonyi hangulat az állampapírpiacon - emelkedtek a hozamok

Portfolio
Az állampapírok másodlagos piacára is gyengülés volt jellemző a keddi kereskedésben, miután minden feltörekvő piac nyomás alá került a kedvezőtlen hírek következtében - ismertette a mai piaci mozgásokat egy állampapírkereskedő. Tájékoztatása szerint a dubaji állami vállalatok, valamint a görög államadóság leminősítése pecsételte meg a hangulatot.

Reggel óta gyengülés volt tapasztalható az állampapírok piacán, melynek következtében a hozamok 10-15 bázisponttal kerültek feljebb - mondta el a Portfolio.hu-nak egy elsődleges forgalmazó állampapírkereskedője, aki szerint a dubaji állami vállalatok leminősítése és a görög államadósság leminősítése tett keresztbe a befektetői hangulatnak.Kapcsolódó cikkünk2009.12.08...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés