Előfizetői tartalom

Dubaj-sztori az állampapírpiacon - "Ez egy jó figyelmeztetés"

Portfolio
Folytatódott a Dubaj-sztori a pénteki kereskedésben is az állampapírok másodlagos piacán - mondta el Matolcsi Zsolt, a Raiffeisen Bank állampapírpiaci kereskedője a mai fejleményekkel kapcsolatban. Matolcsi úgy véli, hogy a befektetők komolyan kell vegyék ezeket a figyelmeztetéseket és rövid távon már nincs sok lehetőség az erősödésre.

Gyengébb forinttal kezdődött a hét utolsó kereskedési napja és a hozamgörbe közepén is feljebb kerültek a hozamok 15-20 bázisponttal a délelőtt folyamán a dubaji sztori hatására - nyilatkozta Matolcsi Zsolt a Portfolio.hu-nak. A kereskedő tájékoztatása szerint a pénteki elmozdulások nem jártak nagy forgalommal. A déli órákban megjelent néhány vevő, de összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés