Előfizetői tartalom

Vitték a 3 hónapos kincstárjegyeket - tovább esett az aukciós hozam

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 3 hónapos futamidejű (D100120) diszkontkincstárjegy aukción az értékesítésre meghirdetett 40 milliárd forintnyi mennyiségre összesen 151.5 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett. A kibocsátó csak az eredetileg meghirdetett mennyiséget fogadta el, az aukciós átlaghozam pedig tovább mérséklődött.

Az elfogadott ajánlatok hozama 6.65% és 6.77% között szóródott, míg az aukciós átlaghozam 6.73%-os lett. Az átlaghozam a tegnapi referenciahozamnál (6.75%) és a múlt heti aukción tapasztalt szintnél (6.86%) is alacsonyabb. A legutóbbi 10 aukció átlagos lefedettségét meghaladó lefedettség mellett keltek el a 3 hónapos DKJ-k.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés