Előfizetői tartalom

Még 23 milliárdnyi kötvényt adott el délután az ÁKK

Portfolio
A délutáni ún. nem-kompetitív tenderek keretében még 23 milliárd forintnyi államkötvényt értékesített az Államadósság Kezelő Központ a délelőtt kialakult aukciós átlaghozamok mellett. Ez azt jelenti, hogy ma összesen 88 milliárd forintnyi kötvényértékesítés történt a két héttel ezelőtti 85 milliárd forintnyi mennyiség után.

A 3 éves (2013/D) kötvényből 11.2 milliárd forintnyit hirdetett meg a délutáni tender keretében az ÁKK, és az összes papírt elvitték az elsődleges forgalmazók a délelőtt kialakult 8.71%-os átlaghozam mellett. Délelőtt a 25 milliárdos meghirdetett mennyiségre 72.6 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, amelyből 30 milliárdot fogadott el. Az 5 éves (2015/A) kötvényből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés