Előfizetői tartalom

Válság előtti szintre küzdötte vissza magát a piaci finanszírozásban Magyarország

Portfolio
A tavasz óta jelentősen javuló nemzetközi befektetői hangulat, illetve a kisebbségi kormány által tett megszorító, befektetői bizalmat erősítő lépések együttesen oda vezettek, hogy a Portfolio.hu számításai szerint mostanra a tavaly őszi válság előtti szintre emelkedett vissza a forintalapú kötvénykibocsátások kéthetenkénti volumene.

A befektetők Magyarországgal kapcsolatos bizalmának jó tükörképei voltak múlt csütörtökön az erős túljegyzéssel lebonyolított forintalapú, illetve a pénteken megtartott euróalapú kötvénykibocsátások. Amennyiben elfogadják, hogy a piaci finanszírozás egyik fontos fokmérője az, hogy kéthetente csütörtökönként mekkora volumenben tud bevonni forrást forintalapú kötvénykibocsátásokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés