Előfizetői tartalom

Április óta először - több kötvényt kíván értékesíteni az ÁKK

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ összesen 114 milliárd forint értékben kíván értekesíteni magyar állampapírokat a következő héten. A jövő heti aukciós naptárból kiderül, hogy a kibocsátó megemelte a kötvényaukciókon felkínált mennyiség összegét, ami először fordul elő a rendszeres kötvényaukciók áprilisi újraindítása óta.

Július 2-án ismét kötvényaukciót tart az ÁKK, ahol ismét 2013-ban, 2015-ben és 2019-ben lejáró államkötvényeket kíván eladni, ezúttal azonban megemelte a korábbi 5-5 milliárd forintos felkínált mennyiséget. A 3 éves államkötvény esetében a felkínált mennyiség 10 milliárd forintra, az 5 és 10 éves állampapíroknál pedig 7-7 milliárd forintra emelkedik. Így összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés