Előfizetői tartalom

Még közel 5 milliárdnyi államkötvényt eladott délután az ÁKK

Portfolio
A ma délelőtti államkötvény aukciókat délután követő ún. nem-kompetitív tendereken az összesen meghirdetett 4.9 milliárd forintnyi mennyiségre 4.8 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, amelyet teljes egészében elfogadott az Államadósság Kezelő Központ. Mint ismert, ma délelőtt a 3, 5 és 10 éves kötvényekből a tervezett 15 milliárddal szemben 16.5 milliárdért adott el értékpapírokat a kibocsátó.

A ma délelőtti aukciós eredmények:Kapcsolódó cikkünk2009.06.18 11:51 A tervezettnél több kötvényt értékesített az ÁKKA rugalmasabb értékesítési rendszerre törekvés jegyében májustól már ún. nem kompetitív (nem versenyző ajánlatokra vonatkozó) tendereket is meghirdet a kötvényaukciók délutánján az ÁKK. Ezeken a délelőtti aukciókon kialakult átlagáron (aukciós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés