Előfizetői tartalom

London nélkül várja a forint a kamatdöntést

Portfolio
Ma kereskedési szünnap van a forintpiac szempontjából meghatározó jelentőségűnek számító Londonban, illetve a késő délutáni óráktól az amerikai szereplők sem kapcsolódnak be az üzletkötésbe. Eközben viszont a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntése és friss inflációs jelentése is megjelenik. A forint ma reggel ugyanott indította a hetet az euróval szemben, ahol pénteken befejezte.

Nem tudott a péntek délután többször is előforduló 280 feletti szinteken tartósan megmaradni az EUR/HUF árfolyam, ma reggel a 279 körüli szinteken indult a várhatóan alacsony forgalommal jellemezhető kereskedési nap.Kapcsolódó cikkünk2009.05.25 08:35 Miért nincs ma kereskedés a tengerentúlon?Munkaszüneti nap miatt ugyanis zárva tartanak a brit és amerikai piacok, így ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés