Előfizetői tartalom

Még 4 milliárd forintnyi kötvényt adott el ma az ÁKK

Portfolio
A ma délelőtti államkötvény aukciók után, egy Magyarországon új eljárás keretében további kötvényeket értékesített ma délután az Államadósság Kezelő Központ. Ennek keretében a 3, 5 és 10 éves papírokból összesen 4 milliárd forintnyi került az elsődleges forgalmazókhoz, a délelőtti aukciókon kialakult aukciós átlaghozamok mellett.

A délelőtti aukciók eredményei:Kapcsolódó cikkünk2009.05.07 11:38Tülekedés a magyar kötvényekért - terv felett adott el az ÁKK (2.)Áprilisban jelezte az ÁKK, hogy ún. nem-versengő tender keretében, az adott nap délelőttjén kialakult aukciós átlaghozamok mellett, a délelőtt elfogadott ajánlatok arányában az elsődleges kereskedők további papírokat vásárolhatnak délután....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés