Előfizetői tartalom

Kéthónapos csúcsra szúrt a forint!

Portfolio
A keddi és szerdai határozott erősödés eredményét ma reggelre is meg tudta őrizni a forint. Sőt pillanatokra új kéthónapos csúcsra ugrott az euróval szemben, miközben a nemzetközi befektetői hangulat továbbra is viszonylag kedvezőnek mondható. Orbán Viktor Fidesz-elnök mielőbbi euróbervezetésről, míg Bokros Lajos az IMF hitelszerződés megújításának szükségességéről beszélt tegnap, amely tényezők nyugtathatják a befektetők kedélyeit, akárcsak az, hogy a súlyos recesszióra tekintettel a Nyugat kissé 3% feletti államháztartási deficitet is jóvá hagyhat Magyarország számára.

Kapcsolódó cikkünk2009.04.30 08:33 Orbán Viktor szerint mielőbb csatlakozni kell az eurózónához2009.04.30 08:00 Bokros: Magyarországnak szüksége van az IMF-hitel meghosszabbítására9:12 Reggel 9 óra körül pillanatokra 286.50-286.80-ig ugrott a forint az euróval szemben, ami február közepe óta a legerősebb forintárfolyamot jelenti. 8:46 Továbbra is két hetes csúcsa körül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés