Előfizetői tartalom

Megőrizte két hetes csúcsát a forint - estek a hozamok

Portfolio
A reggel óta fokozatosan erősödő forint kora délután két hetes csúcsot ért el az euróval szemben, amely pozícióját késő délutánig meg tudta őrizni. A lengyel zloty-n is rántottak egyet, igaz reggel óta ott is tetemes a felértékelődés mértéke. A nemzetközi befektetői hangulat javult, a dollár pedig fokozatosan gyengült az euróval szemben, ami rendszerint a feltörekvő európai devizák teljesítményére kedvező hatással van.

16:32 A kora délutáni forinterősödés kitartott késő délutánig is: az euróval szembeni kurzus a 290-es szint körül, kissé az alatt maradt délután fél öt tájban a bankközi piacon. A vártnál jóval rosszabb amerikai GDP-adat nem okozott érdemi negatív piaci reakciókat külföldön, ez támogatta a forintot, illetve a lengyel zloty-t és a cseh koronát is. A német DAX részvényindex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés