Előfizetői tartalom

Átszakítja-e a gátat a forint?

Portfolio
Kéthetes csúcsra, 289-ig erősödött ma kora délután a forint az euróval szemben, és dollárral, illetve a svájci frankkal szemben is április közepén láthattunk utoljára ilyen izmos forintot. A régiós, sőt általánosságban a feltörekvő devizák is erősödőben vannak. A forint ma megközelítette azt a "gátat", amelyet sem februárban, sem április közepén nem sikerült áttörnie az euróval szemben. A rövid távú kilátásokról két devizakereskedőt kérdeztünk és összefoglaljuk a nemzetközi, illetve hazai gazdasági helyzetet.

A nemzetközi kockázati étvágy a sertésinfluenzával megfertőzött hangulatban sem romlott érdemben a hét eddigi részében, mivel az Egyesült Államok részvénypiaci gyorsjelentési szezonja jellemzően a vártnál kedvezőbb eredményeket hozott és az európai és amerikai gazdasági hangulati és fogyasztói bizalmi indexek is rendszerint várakozások felett alakultak.Kapcsolódó cikkünk2009.04.29...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés