Előfizetői tartalom

Kezdenek elfáradni az eladók az állampapírpiacon

Portfolio
A reggeli forinterősödés nyomán az állampapírok másodlagos piacán is tovább jöttek lefelé a hozamok - fejtette ki egy állampapírkereskedő a szerdai mozgások kapcsán, aki egyúttal megjegyezte, hogy voltak folyamatos vételek, az érdeklődés azonban továbbra is visszafogott. Az elmúlt napokban tapasztalt hozamcsökkenés következtében így már egyre távolabb kerültünk az évtizedes vagy történelmi magasságú hozamoktól.

Kapcsolódó cikkünk2009.03.06 15:38 Szenvednek a magyar állampapírok! 14% feletti hozam a piacon!A forint erősebb szinteken kezdett a mai kereskedésben, ami a jegybanki intervencióval kapcsolatos piaci pletykákkal magyarázható. Ezzel párhuzamosan kerültek lejjebb az állampapírok hozamai - mondta el egy elsődleges piaci szereplő kereskedője.Kapcsolódó cikkünk2009.03.11 12:16 Limbóláz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés