Előfizetői tartalom

A kötvényaukciók rendszeres újraindításáról egyeztet jövő héten az ÁKK

Portfolio
A benyújtott vételi ajánlatok összege alapján sikeresnek értékelte a ma lebonyolított három államkötvény-aukciót az Államadósság Kezelő Központ - jelezte az MTI-Eco-nak Borbély László András. Az adósságkezelő vezérigazgató helyettese jelezte, hogy a jövő héten egyeztetéseket tartanak az elsődleges forgalmazókkal a mai aukciós tapasztalatok mellett a kötvényaukció esetleges rendszeres újraindításának lehetőségeiről.

Borbély kiemelte, hogy a mai aukciós átlaghozamok arra világítanak rá, hogy a referenciahozamok reálisan árazottak. Mint ismert, tavaly ősz óta nem volt államkötvény kibocsátás Magyarországon.Kapcsolódó cikkünk2009.02.12 11:33Könnyen elkelt a 20 milliárd - hozamugrás a mai kötvényaukciókon2009.02.06 12:05Mi a célja az ÁKK-nak a jövő heti kötvényaukciókkal?2009.01.26...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés