Előfizetői tartalom

Ismét egy őrült nap a forintpiacon

Portfolio
Miután alaposan lehűtötte az inkább alaptalan félelmeket a Nemzetközi Valutaalap (IMF) első emberének tegnapi budapesti látogatása, a forint a délutáni komoly erősödést követően elbizonytalanodott és ma reggel még mindig tartott ez az "állapot". Sőt a miniszterelnök ma reggeli, súlyosabb recessziót elismerő nyilatkozata és a cseh ipari termelés összeomlásáról szóló adat továbbra is gyengülési nyomás alatt tartotta a forintot is. Délután ismét a 280-as szint fölé emelkedtek az EURHUF jegyzések, miközben a régiós devizák is jelentős leértékelődési nyomástól szenvedtek.

Kapcsolódó cikkünk2009.01.14 12:57Mi lesz a forinttal és Magyarországgal? - Kérdezd a Raiffeisen elemzőjét!Az állampapírpiac délelőtti fejleményeiről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2009.01.14 12:01Fordult a hangulat az állampapírpiacon - "mindenki örül" 16:35 "Ismét egy őrült nap", mivel a reggeli 274 körülről 282-ig gyengült délutánra az euróval szemben a forint - kommentálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés