Előfizetői tartalom

Több mint egyhetes mélyponton a dollár

Portfolio
A hosszan tartó recessziótól való félelmek erősödése miatt az amerikai dollár ma tovább gyengült az euróval szemben. Az előttünk álló rövid héten ugyanis újabb olyan adatok érkezhetnek a lakáspiaci és a feldolgozóipari folyamatok alakulásáról, amelyek azt bizonyíthatják, hogy az amerikai gazdaság az elmúlt évtizedek legsúlyosabb válságába került.

Kapcsolódó cikkünk2008.12.29 07:20Mit hozhatnak az év utolsó napjai?eurusdcomp Múlt héten szerdán még 1.3950 körüli szinten jártak az euro/dollár jegyzések, ma hajnalban pedig 1.4076 körüli szinten kezdődött a kereskedés. A reggeli órákban tovább gyengült a dollár az auróval szemben, jelenleg 1.4240 körüli szinten mozog az árfolyam - legutóbb december 19-én volt ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés