Előfizetői tartalom

Mélypontról állt fel a forint és a zloty

Portfolio
Ma is folytatódott a negatív makrogazdasági hírekre való pozitív piaci reakciók elmúlt napokban kibontakozott sorozata, ennek nyomán a dollár, illetve a feltörekvő európai régiós devizák is érdemben erősödni tudtak az euróval szemben. A dollár délelőtti hanyatlásának délutáni korrekciója, illetve a zloty esésének megfordulása a forint kora délutáni "botlását" is feledtetni tudta. A magyar állampapírok másodpiacán csak minimális hozamváltozások következtek be a mai napon is az Államadósság Kezelő Központ által közzétett adatok szerint.

A vártnál minimálisan jobb lett az Egyesült Államokban a heti friss segélykérelmek száma (14:30-as közzététel), amelyet követően fokozatosan erősödni kezdett a dollár az euróval szemben 1.4650-ről 1.4450-ig. Ez úgy következett be, hogy a Philadelphia Fed index a vártnál jóval rosszabb lett.Kapcsolódó cikkünk2008.12.18 16:20 Helyreállt a rend a dollár piacán? - Pozitív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés