Előfizetői tartalom

245-nél indul az euro

Portfolio
A tegnapi bő 1%-os esés után 245 körüli szinten indul a kereskedés a forint/euro relációban a bankközi piacon. A nemzetközi befektetői hangulat az amerikai mentőcsomaggal kapcsolatos biztató hírek, illetve az amerikai shortolási tilalom fenntartása ellenére sem javult: az amerikai részvénypiacok tegnap is zuhantak. A dollár részben az európai kamatcsökkentés esélyeinek növekedése miatt nagy mértékben erősödött tegnap az euróval szemben, bár tegnap este óta kissé alábbhagyott ereje.

Kapcsolódó cikkünk2008.10.03 08:26 Erősödő recessziós félelmek, gyengülő dolláreurhufcomp Gyengén indítja a napot a forint: az euróval szembeni 245 körüli első jegyzések közel esnek ahhoz a szinthez (245.50), ahol szeptember közepén megfordult a gyengülési hullám. Devizakereskedők az elmúlt napokban jelezték, hogy a 241-246 közötti sáv lehet valószínű kereskedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés