Előfizetői tartalom

Kissé erősebb a forint a délutáni kamatdöntés előtt

Portfolio
Javult a nemzetközi befektetői légkör és nőtt a kockázatvállalási hajlandóság egy péntek késő esti hír hatására, mely szerint ezekben a napokban jelentik be a második legnagyobb amerikai hitelgarantőr cég megmentési tervének részleteit. A kedvező hangulat ma az ázsiai és európai részvénypiacokra is átterjedt és a feltörekvő piaci eszközárakban is érezhető. A forint ezen környezetben kissé erősebb szinten mozog ma délelőtt, mint péntek este. A befektetők kivárnak a délután 2 órakor megjelenő kamatdöntésig és inflációs jelentésig.

eurhufcomp A péntek estére jellemző 265.50-266 közötti forint/euro jegyzések a mai nyitást követően süllyedni kezdtek, a forinterősödés azonban hamarosan kifulladt és a délelőtt eddigi részében jellemzően a 263.50-264.50 közötti sávban ingadozott a kurzus a bankközi piacon. A forint/dollár jegyzések a péntek esti 179 körülről 178-ra süllyedtek mostanra. A befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés