Előfizetői tartalom

Botlással indította a hetet a forint - mit lép szerdán a Fed?

Portfolio
A péntek esti 258 körüli zárószint után a kedvezőtlen nemzetközi hangulatban 259 közelébe emelkedtek a forint/euro jegyzések a bankközi piacon, majd erősödni kezdett a magyar fizetőeszköz. Fél 11-kor ismét a nyitószint környékén kereskedtek a két fizetőeszközzel. A forint/dollár jegyzések a péntek esti 175.50 körül járnak.

eurhufcomp A pénteki amerikai részvénypiaci hanyatlást ma hajnalban a távol-keleti tőzsdéken újabb komoly esés követte, amelynek kedvezőtlen hatásai átszűrődtek, de tompultak az európai kereskedésben. Amint reggel jeleztük: a héten magyar szempontból csak szerdán lesznek érdemi makroadatok, míg a fejlett piacokat tekintve minden napra jut valami lényeges fejlemény.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés