Előfizetői tartalom

Nem találta az irányt a forint

Portfolio
Szokatlanul szűk sávban ingadozott ma a forint az euróval szemben, de tartani tudta tegnap megszerzett erejét. Az eurozóna pénzpiacáról érkezett, feszültséget jelző hírek úgy tűnik, hogy nem ingatták meg a részvény-, kötvény- és devizapiaci befektetők bizalmát, és az amerikai ingatlanpiaci adat vártnál kedvezőtlenebb alakulása (bár némileg fokozza a recessziós aggodalmakat) sem okozott komolyabb negatív piaci mozgásokat.

eurhufcomp A forint/euro árfolyam ma jellemzően 254.20-254.70 között ingadozott, azaz tartani tudta közel két hetes csúcsát a közös európai fizetőeszközzel szemben. Az állampapírok másodpiacán ma egységesen valamennyi referencia-lejáratnál 2-8 bp-tal csökkentek a hozamok. A forint/dollár jegyzések 171.50-ről 172.50 körülre emelkedéséért elsősorban a dollár világpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés