Előfizetői tartalom

3 hónapos mélypontra gyengült a forint - tovább esett az amerikai 10 éves hozam (2.)

Portfolio
A pesszimista hangulatú tegnapi amerikai kereskedés tapasztalatai tovább csökkentették a befektetők kockázatvállalási hajlandóságát, emiatt ma további leértékelődési nyomás helyeződik a feltörekvő piacokra. A forint már tegnap délután gyengülni kezdett, amely ma oda vezetett, hogy 3 hónapos mélypontra süllyedt az euroval szemben.

eurhufcomp Hetek óta folyamatos gyengülésben van a forint, és a mostani mozgás ebbe a trendbe illik bele - kommentálta a fejleményeket Butor Gábor, a Raiffeisen Bank devizakereskedője. Jelzése szerint a Magyar Nemzeti Bank tegnapi inflációs jelentésének üzenete (lassabb gazdasági növekedés, magasabb inflációs pálya), illetve a kedvezőtlen feltörekvő hangulat miatt gyengülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés