Előfizetői tartalom

Szélcsend a forintpiacon - jövő szerdára figyelnek a befektetők

Portfolio
Lényegében a 246-os szinten stagnált a mai napon a forint/euró árfolyam illikvid kereskedés mellett, és az állampapírok másodpiacán sem beszélhetünk érdemi hozammozgásról a referencia-lejáratokat nézve. A külföldi irányadó piacok ma már zárva voltak, és ez hétfőn is igaz lesz a nyugat-európai piacokra (a magyar mellett).

eurhufcomp Mivel a befektetők nagy része ma már pihent, így a fél háromkor megjelent amerikai munkaerő-piaci jelentést a piac nagy része valószínűleg még nem reagálta le, bár a dollár/euró árfolyamban így is érdemi mozgás mutatkozott (1.3420-ról 1.3370-ig süllyedő kurzus). A dollárerősödés a vártnál jóval kedvezőbb munkahelybővülési adattal függ össze, mely enyhítheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés