Előfizetői tartalom

Hatalmas forgalomban játszanak a forinttal - egy kis kitekintés (2.)

Portfolio
A napi átlagos forgalom többszöröse mutatkozik ma a piacon a forint/euró relációban, a forint négy hónapos csúcsra (267-ig) emelkedése mögött elsősorban opciós ügyletek és technikai okok húzódhatnak meg - mondta el érdeklődésünkre az egyik globális szereplő hazai devizakereskedője. A magyar fizetőeszköz erősödését az is segítheti, hogy a korábbi zloty erősödésre és forint gyengülésre játszó pozíciókban fordulat következhetett be - egészítette a fentieket Kovács Szilárd, a Commerzbank devizakereskedője.

Ahogy a kereskedők látják. eurhufcomp A globális szereplő kereskedője szerint a nagy összegű opciós ügyletek meghatározóak lehetnek a forint mozgásában. Erre utal az is, hogy pl. délelőtt 20 másodperc alatt ugrott az árfolyam 269-ről 268-ig (egy-egy megbízás ilyen mozgásokat generál). A forint erősödését támogathatja a korábban nyitott euró vételi/forint eladási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés