Előfizetői tartalom

Kamatdöntésre vár a piac

Portfolio
Lényegében stagnál a forint/euró árfolyam a múlt péntek kora esti szintekkel összevetve a 252.50-es szint körül, míg az állampapírok másodpiacán 1-2 bp-os vegyes irányú elmozdulások láthatók. A piaci forgalom alacsony, a befektetők a délután 2-kor megjelenő kamatdöntésre, illetve inflációs jelentésre, valamint a fél háromkor kezdődő sajtótájékoztatón elhangzó információkra várnak. Ez utóbbiról a szokásoknak megfelelően élőben tudósítunk.

eurhufcomp Amint reggeli makrogazdasági előzetesünkben jeleztük, számos fontosabb adat jelenik meg az előttünk álló héten, ez azonban nem feltétlenül a magyar piacra vonatkozik. A hazai folyamatokat várhatóan nem befolyásolják érdemben a mai kamatdöntéshez kapcsolódó információk, így inkább a küldföldről érkező impulzusok lehetnek meghatározóak.Kapcsolódó cikkünk2006.02.27...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés