Előfizetői tartalom

A jen a nyerő (InFinAd)

Portfolio
Új csúcsok a dollár keresztekben! A kábel felszúrt 1,80 fölé ma reggel; pár héttel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt volna ez a fejlemény. Nem tud magára találni a dollár, a japán jen pedig szárnyal. Most nem fontos, mennyibe kerül az olaj... amióta tudjuk, hogy Kína valutakosarában nem dominál a dollár, hanem nagy súlyt kapott a jen, euró és koreai won is, a jen tovább tudott erősödni. Bár meglehetősen alacsony volt a volatilitása az utóbbi hónapokban, ha a jen egyszer megindul, képes komoly meglepetéseket okozni!

Rövid piaci áttekintés. Fontos adat a mai amerikai kiskereskedelmi forgalom, 14.30-kor teszik közzé ezt a mutatót. A holnapi USA kereskedelmi mérleg adatai is azért lesznek fontosak, mert a következményekből láthatjuk, hogy megváltozott-e a piac hangulata a dollárra nézve. Amennyit esett, annyit emelkedett vissza a kábel két hónap leforgása alatt. Az elkeserítő brit GDP adatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés