Portfolio signature

Most kell Wizz Air részvényeket venni?

Portfolio
Múlt hét elején ismét a szeptemberi történelmi mélypont közelébe zuhant a Wizz Air árfolyama, az elmúlt napokban azonban határozottan elkezdett életjeleket mutatni a részvény. Éppen ezért megnéztük, hogy mi áll az emelkedés hátterében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy valóban ajánlott-e most Wizz Air részvényeket vásárolni. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

A Wizz Air árfolyama jelentős emelkedést mutatott az elmúlt napokban, múlt hét hétfőn óta már több mint 15 százalékot ralizott a légitársaság részvényeinek jegyzése.

wizzairarfolyam

Az emelkedés hátterében főként a közel-keleti feszültségek enyhülése áll, melynek hatására meredek esésben van az olajár, ez pedig a Wizz Air számára kedvező, hiszen így az üzemanyagköltségek a vártnál alacsonyabbak lehetnek.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

A Wizz Air egyébként a régióban lévő háborús helyzet miatt korábban már bejelentette, hogy január 14-ig törli az össze Izraelbe induló és onnan induló járatát. A Wizz Air korábban hetente mintegy 200 járatot üzemeltetett Izraelből több mint 20 célállomásra, és az intézkedés várhatóan több mint 100 000 izraeli utast érint, akik már vettek jegyet.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés