Portfolio signature

Mutatjuk a magyar részvényt, amiben most bőven van fantázia!

Portfolio
Ugyan még több mint két hónap hátravan az idei évből, de azt már most ki lehet jelenteni, hogy rég volt ilyen izgalmas éve a magyar tőzsdének. Amellett, hogy a BUX világszinten is kiemelkedően teljesít idén, több hazai nagypapír árfolyama is régóta, vagy soha nem látott magasságokban van, ráadásul a hazai kispapírok piacán is nagy izgalmak vannak! Éppen ezért mutatunk most egy olyan magyar részvényt, amelynél különösen erős lehet az év vége. Lássuk!
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Csak úgy röpködnek a jobbnál jobb lehetőségek a magyar piacon

A BUX index az idei évben valóban világverő lett: a hazai benchmark már több mint 22 százalékot emelkedett eddig idén. Ezzel a teljesítménnyel a magyar index jócskán felülteljesítő a kontinens vezető részvényindexeihez képest, hiszen a legjobban teljesítő európai vezető részvényindex, a DAX mindössze 16 százalékkal tudott feljebb kerülni ugyanezen idő alatt.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader
Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

De az amerikai vezető tőzsdékhez viszonyított teljesítményt is ki lehet tenni az ablakba, hiszen ugyanezen időszak alatt az S&P 500 22 százalékot), a technológiai túlsúlyú Nasdaq pedig 21 százalékot emelkedett.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Visszatért a magyar piacra, a hazai blue chipek közül a Telekom ment idén eddig a legnagyobbat (+58 százalék), de a kisebb kapitalizációjú magyar részvények esetén is bőven vannak izgalmak, hiszen számos hazai kispapír árfolyama kilőtt az utóbbi hónapokban.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés