Portfolio signature

Jön a bitcoin-rali, amiből te sem akarsz kimaradni

Portfolio
3 hét múlva jön az elnökválasztás Amerikában, az eseménytől pedig mindenki azt várja, hogy nagy hullámokat vet majd a kriptopiacon, pozitív értelemben. Az elmúlt hetekben ugyan a kivárás jellemezte a befektetői magatartás a kriptopiacon, de érezhetően elkezdődött a választás előtti mozgolódás a piacon a finisre ráfordulva. A bitcoin árfolyam máris egy fontos szint áttörésére készül. Itt a soha vissza nem térő lehetőség? Nézzük! Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Jön a választás

Ugyan már említettük, hogy a kriptobefektetők alapvetően semlegesen állnak a két jelölthöz, Kamala Harrishez, illetve Donald Trumphoz, de a kriptopiac mégis utóbbi győzelmének örülne igazán,

hiszen Trump az elmúlt hónapokban kriptobarát jelöltként pozicionálta magát, politikája pedig kedvezne nem csak a befektetői kockázatvállalásnak, de a kriptoeszközök számára is.

Érdekesség egyébként, hogy a digitális eszközök iparága hatalmas összegeket fektet a kampányba, egy friss jelentés szerint a kripto-szektor csak idén eddig 119 millió dollárt adományozott politikai bizottságoknak, hogy támogassák jelölteket, ennél többet pedig csak a fosszilis tüzelőanyag-ipari vállalatok költöttek kampánytámogatásra.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Közeledik a választás, mi lesz a bitcoinnal?
  • Milyen technikai szintekre érdemes figyelni?
  • Tényleg jöhet a 100 000 dolláros bitcoin árfolyam?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés