Portfolio signature

Most vegyünk OTP-t?

Portfolio
Ráfordultunk az utolsó negyedévre, és közelednek a vállalati gyorsjelentések, ezáltal pedig az izgalmak is a magyar tőzsdén. Kiváló éve van idén a hazai részvénypiacnak, izgalmas sztorikból pedig a magyar blue chipek piacán sincs hiány. Az OTP hamarosan új történelmi csúcsra mehet, kitört a Telekom, és a Molnál is fordulat jöhet. Megnéztük, hogy mit mutatnak a grafikonok a magyar tőzsde nagyágyúinál. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Világszinten is nagyon erős a magyar tőzsde

Kiváló éve van a magyar tőzsdének az idei évben, a BUX 22,5 százalékot emelkedett az év eddigi részében, amely azt jelenti, hogy a hazai benchmark nem csak az európai, de az amerikai vezető részvényindexekhez is felülteljesített.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

Viszonyításképpen, a kontinens legjobban teljesítő vezető részvényindexe, a német DAX index közel 15 százalékot emelkedett idén,

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

míg az amerikai S&P 500 több mint 21 százalékkal került feljebb eddig idén.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Világverő idén a magyar tőzsde
  • Jöhet a történelmi csúcs - Most vegyünk OTP-t?
  • Kezd életjeleket mutatni a Mol?
  • Kitört a Magyar Telekom
  • Meddig emelkedhet még a Richter?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés