Portfolio signature

Kulcsszinten a Nasdaq - Jöhet a történelmi csúcs?

Portfolio
Gyorsan levetkőzte magáról a kínai tőzsdék esését az amerikai részvénypiac, folytatódik a menetelés a vezető börzéknél. A technológiai fókuszú Nasdaq index olyan kulcsszintre került a mai emelkedéssel, ahonnan akár egy masszív rali is indulhat a következő napokban, még az új történelmi csúcs sincs kizárva a tőzsdénél. De melyik szintekre érdemes most odafigyelni? És milyen tényezők és fejlemények alakítják most a hangulatot?

Itt a fontos szint

Úgy túnik, nem hagyott tartós nyomot az amerikai részvénypiaci hangulaton a kínai tőzsdei rali megtörése, a hétfői esést követően ugyanis tegnap is feljebb kerültek a vezető tengerentúli börzék, és ma is egyre jobb a hangulat az amerikai tőzsdéken, amit mi sem mutat jobban, mint hogy új történelmi csúcsra került az S&P 500 tőzsdeindex.

De talán nem is az 500 legnagyobb amerikai vállalat részvényét tömörítő index teljesítménye a legizgalmasabb ma: a technológiai fókuszú Nasdaq index ugyanis a maga 0,7 százalékos emelkedését követően

kulcsfontosságú szintre került, ahonnan akár egy masszív rali is elindulhat a következő napokban,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés