Portfolio signature

Jó ötlet most Commerzbank-részvényt venni?

Portfolio
Nemrég már foglalkoztunk vele, hogy az UniCredit megvenné a Commerzbankot, az olasz pénzintézet ráadásul hamarosan már hivatalos vételi ajánlatot is tehet. A németek azonban nem örülnek a potenciális üzletnek, a kialakult bizonytalan helyzet pedig az árfolyamon is meglátszik, hiszen nagy kilengéseket láthattunk az elmúlt napokban. Most éppen fölfelé tört ki a Commerzbank, ezért megnéztük, hogy jó ötlet-e most befektetni.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Ahogy azt már említettük egy friss elemzésünkben a Commerzbank árfolyama padlón van, noha a potenciális felvásárlással kapcsolatos hírek hatására jelenetős árfolyamemelkedést láthattunk az utóbbi időszakban, így idén már mintegy 50 százalékos pluszban vannak a vállalat részvényei.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

A mostani emelkedéssel ráadásul most egy fontos szintet is sikerült áttörnie az árfolyamnak, ugyanis a 15,8 és 16 euró közötti zóna a közelmúltban már háromszor is nagyon erős ellenállásnak bizonyult.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Ami a továbbiakat illeti, tisztán technikai alapon a kitörést követően a Commerzbank nagyon jól néz ki fölfelé, ráadásul most hozam kockázat arányban is fel lehet venni jó pozíciókat a papírban.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés