Portfolio signature

Mutatjuk a magyar befektetést, ami most nagyot robbanhat!

Bár egy tipikus nyári, alacsony forgalmú, már-már unalmasnak mondható kereskedés folyik (egyelőre) a tőzsdéken, a hazai piacon azonban így is van egy komoly meglepetés: közel 6 százalékos ralit követően új sztárpapír született a Nyomda személyében! De mégis, mi a sztori az idén már több mint 80 százalékot menetelő papír mögött, mi befolyásolhatja a napokban a kilátásokat? És mivel új történelmi csúcsnál járunk, adott a kérdés: jöhet a korrekció, vagy innen már határ a csillagos ég? Lássuk!

Új sztárpapír született!

Viszonylag eseménytelen napja van egyelőre a magyar tőzsdének és a nemzetközi piacokon sincsenek nagy izgalmak a turbulens előző hetet követően, a BUX index jelenleg 0,4 százalékos mínuszban áll, elsősorban az OTP gyengélkedésének köszönhetően.

Van azonban egy papír, amely igazi sztárrészvénnyé lépett elő ebben a nyomott hangulatú kereskedésben:

KITÖRT UGYANIS A NYOMDA, ÉS AZ 5,9 SZÁZALÉKOS RALIT KÖVETŐEN ÚJ TÖRTÉNELMI CSÚCSRA SZÁGULDOTT AZ ÁRFOLYAM,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés