Portfolio signature

Kulcsszint alá zuhant az ezüst - Hol állhat meg?

Az elmúlt napokban öszecsaptak a hullámok az "arany kistestvéreként" is emlegetett ezüst felett, a mai eséssel három hetes mélypontra zuhant a nemesfém árfolyama, ezzel kulcsszint alá került a jegyzés. Adódik a kérdés: a követekző napokban felgyorsulhat az esés, és ha igen, melyik szint foghatja meg a zuhanást? Egyáltalán, miért lehet jó ötlet ezüstbe fektetni, miért lehet az elkövetkező évek egyik legjobb sztorija?

Mi történt?

A mai kereskedésben nagyot esett az ezüst,

mintegy 2,2 százalékos mínuszt követeőn megközelítette az unciánkénti 29 dolláros szintet, ezzel már a harmadik egymást követő napi esést láthatjuk a nemesfémnél, ráadásul már három hete nem volt ilyen alacsonyan az árfolyam.

ezüstesésmost

Az ezüst legjelentősebb felvevőpiacának számító Kínában nemrégiben lezajlott a Harmadik Plénum, ahol a várakozások szerint akár olyan fontos gazdasági döntések is születhettek volna, amelyek újra életet lehelnek a gazdaságba. Az ülés azonban finoman szólva sem hozta lázba az új ösztönző intézkedésekben reménykedő befektetőket: a kínai vezetők a magas presztízzsel bíró találkozón kifejezték a hazai technológiai ipar fellendítésére irányuló szándékukat, de

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés