FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Árat emel a Spotify

Portfolio
Nagyot ugrottak a mai kereskedésben a Spotify részvényei, miután a világ legnagyobb zenei streaming platformja közölte, hogy egy éven belül másodszor emel árat az Egyesült Államokban - írja a Bloomberg.

A Spotify Premium Individual Plan ára havi 10,99 dollárról havi 11,99 dollárra emelkedik - közölte a svéd vállalat hétfőn. A Premium Family csomag, amely egy háztartásban akár hat tag számára is hozzáférést biztosít, 3 dollárral, havi 19,99 dollárra emelkedik 16,99 dollárról. A vállalat legutóbb 2023 júliusában emelt árat a legnagyobb piacának számító amerikai hallgatóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés