Előfizetői tartalom

Feltámadt a prémium állampapír, de lehet, hogy csak szimulál

Portfolio
Bár továbbra is alacsony kereslet jellemzi a lakossági állampapírok vásárlását, a múlt héten valamelyest javultak a számok, és összesen már közel 49 milliárd forintos bruttó értékesítésről számolt be az ÁKK. Az utóbbi hetek gyenge számai után a PMÁP-kereslete is erőre kapott, de továbbra is a Fix Magyar Állampapírból fogyott a legtöbb.

Közzétette az Államadósság Kezelő Központ a lakossági állampapírok múlt heti értékesítési számait, ezek alapján Fix Magyar Állampapírból 16,4 milliárd, Bónusz Magyar Állampapírból11,5 milliárd, Egyéves Magyar Állampapírból 8,3 milliárd, Prémium Magyar Állampapírból 7,2 milliárd forintnyit vásároltak a magyarok, összesen pedig bruttó 48,6 milliárdot értékesítettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés