FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Ilyen még nem volt: lekörözték az egészségpénztárak az önkéntes nyugdíjpénztárakat

Portfolio
Eredményesen kezdték az évet a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak, amelyek mind az összesített taglétszám, mind a tagi és munkáltatói befizetések tekintetében jelentős előrelépést mutattak fel az első negyedévben. A nyugdíjkasszák ismét reálhozamot értek el, az egészségpénztárak tagjai pedig minden eddiginél többet költöttek lakáshitel-törlesztésre - közölte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ).

Az idén is folytatódott az önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak vagyonának gyarapodása, az összesített megtakarítás így 2024 első negyedévében már meghaladta a 2 ezer milliárd forintot. Ez éves összevetésben több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége legfrissebb szektorelemzése alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés