Előfizetői tartalom

22 órás tőzsdetanfolyam – tőzsdei hullámoktól a részvénykiválasztásig

Portfolio
A hatalmas sikerre való tekintettel triplázunk, májusban újabb tőzsdetanfolyam jön. A képzés 22 órás és lehetőséget nyújt a résztvevőknek az árfolyammozgások és a befektetések alapjainak elsajátítására. A program során megvitatjuk a tőzsdei vagyonépítés kulisszatitkait, valamint lehetőséget kínálunk az egyedi részvénykiválasztási technikák elsajátítására is.

22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait tanulhatod meg. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit és a piaci trendeket, valamint hasznos tudásra teszel szert a trendfordulók világáról. Beavatunk az ETF-el történő vagyonépítés technikájába, megtanulsz önállóan választani a sok ezer elérhető ETF közül....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés