Előfizetői tartalom

Licitcsaták igen, rekordárak aligha várhatóak a tavaszi aukciós évadban

műtárgy.com
Míg külföldön már februárban is nagyon fontos árverések zajlanak, idehaza rendszerint csak májusban pörög fel az aukciós szezon. A nagy kérdés idén az, hogy „begyűrűzik-e” hozzánk is a nemzetközi piacon tapasztalható visszaesés. A műtárgy.com ezúttal a következő hetek néhány nagyobb itthoni árverésének anyagát szemlézve keresi a választ erre a kérdésre.

A kínálat alapján úgy tűnik, a legismertebb mesterek életmű-rekordjai aligha kerülnek veszélybe, de az érdeklődők így is számos értékes és a műkereskedelemben csak ritkán felbukkanó alkotásra licitálhatnak. Időrendi sorrendben haladva a debreceni Villás Galéria május 11-i árverésével indítjuk szemlénket. Itt 127 festmény, szobor és grafika – zömmel XIX-XX. századi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés