Előfizetői tartalom

Egyszer az életben adódik ilyen jó lehetőség ennél a befektetésnél

Portfolio
Az Izrael elleni iráni drón- és rakétatámadások és a két nemzet közötti növekvő feszültség komoly félelmet kelthet a pénzügyi piacokon, ami egyes elemzők szerint átmeneti esést eredményezhet többek között az aranynál és az ezüstnél is, a menekülőeszköznek számító nemesfémeknél kicsit hosszabb távon nézve ez egy ritka lehetőséget kínál a befektetők számára - számolt be a Marketwatch. .

Portfolio Investment Day 2024 A nyersanyagpiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Információ és jelentkezés Az iráni drón- és rakétatámadások és az erre érkező esetleges válaszlépés komoly hullámokat válthatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés