Előfizetői tartalom

Utazás a Földtől a Levegőig - Molnár Sándor Festőjóga című kiállítása a Műcsarnokban

műtárgy.com
Ragyogó vásznak, meghökkentő plasztikák töltik be a Műcsarnok középső kiállítótereit. Molnár Sándor Festőjóga című tárlata szeptember végén nyílt és február 5-ig látható az intézményben. Most, amikor a minket körülvevő világban, a természetben egyre kevesebb a szín, mindenkinek különösen ajánljuk a nagyszabású, a művész munkásságát, festészetének erejét az eddigi legteljesebb formában a nagyközönség elé táró kiállítás megtekintését. Az érdeklődők a lelket és a szellemet megszólító utazásra készüljenek, amely a Földtől egészen a Levegőig vezeti a befogadásra nyitott látogatókat.

Molnár Sándor Festőjóga c. kiállítása. Forrás: MMA A tárlat különlegességét nemcsak a nagyvonalúsága és a mester pályájának felosztását hűen követő koncepciója adja, hanem az is, hogy előkészítésében, a művek válogatásában még ő maga is részt vett. Molnár Sándor Kossuth-díjas festőművész, a magyar neoavantgárd absztrakt festészet kiemelkedő alakja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés