Előfizetői tartalom

Alapkezelőt vásárol Tiborcz István

Portfolio
A BDPST Capital Zrt. üzletrész-adásvételi szerződést írt alá a Diófa Alapkezelőt tulajdonló Tarragona Holding Zrt. megvásárlása tárgyában – közölte a BDPST Group hétfőn a Portfolióval. A Gazdasági Versenyhivatal engedélyére, valamint a tranzakciónak a Magyar Nemzeti Bank általi tudomásul vételére irányuló eljárások folyamatban vannak. A befektetéssel a tőkebefektető egy szinergikusan együttműködő pénzügyi cégcsoport alapjait teremti meg – emelik ki.

A BDPST Group átfogó stratégiai célja, hogy egy határozott vízió mentén, szektorokon és országhatárokon átívelő, a nemzetközi versenyben is helytállni képes, kimagasló teljesítményű cégcsoporttá váljon. Emellett kiemelten fontos a gazdasági, a társadalmi, valamint a környezeti fenntarthatóság elve és gyakorlata. A BDPST Group olyan befektetéseket keres, amelyek ezeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés