Előfizetői tartalom

Tovább száguld a klímaváltozás stabil trendje - még nem késő beszállni!

Bár a legtöbb pénzügyi piacon az év vége nagy bizonytalanságban telt, van egy olyan terület, ahol az emelkedés egy minimális tavalyi megtorpanás után töretlen. Itt rég nem látott stabil és alacsony volatilitású trendek, mindenkori, vagy legalábbis több millió éves csúcsok dőlnek meg szinte hónapról hónapra. Ki ne akarna egy ilyen fantasztikus piacon résztvenni és zsebre vágni a kockázat nélküli zsetont? Nem érdemes szégyellni, hogy az ember szeretne egy kis pénzt keresni, amiből aztán megvehetjük végre a régóta megérdemelt hatliteres, tizenkét hengeres pick-up-ot, és magánrepülőn ugorhatunk ki egy kis shoppingolásra Milánóba, esetleg akár a Maldív-szigetekre is (legalábbis ameddig a vízszint emelkedése miatt még megtehetjük). Ne késlekedjünk hát! A technikai elemzésünk révén azoknak szeretnénk segíteni, akik a mának akarnak élni.

Bődületes vételi nyomást lehet érzékelni a klímaváltozás tőzsdéin, ahol egyelőre nemhogy megszűnne a lendület a piacon, de egyre inkább begyorsul. Őrültség lenne nem részt venni generációnk legerősebb bikapiacán! Az alábbiakban legfontosabb kontraktusok kereslet-kínálati viszonyait nézzük meg. Légkörben lévő szén-dioxid koncentráció Ritkán látni olyan szép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés