Előfizetői tartalom

Karakteres műtárgyak az otthonodba – Értékes és időtálló darabokra lehet licitálni

műtárgy.com
A lakberendezési magazinokat lapozgatva, illetve az internetes, hasonló tematikájú oldalakon böngészve is jól látszik, hogy ma már nem feltétlenül a szigorú minimalista stílus hódít az otthonok tervezésekor, berendezésekor. A sokszor személyes jelentéssel bíró, karakteres tárgyak is hangsúlyos szerephez jutnak, barátságossá, élettel telivé és vidámmá varázsolják az enteriőröket.

Elég a nippek reneszánszára gondolni: a hol bájos, hol humoros figurák üde színfoltjai a szobának. Persze korántsem túlzsúfolásról van szó, ha nagyon sok a dísztárgy, inkább gyengítik, mintsem erősítik egymás hatását. Éppen ezért a tökéletes kiegészítő megtalálása gyakran nem kis utánajárást igényel. Nemcsak az számít, hogy passzoljon az adott helyiségbe, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés