Előfizetői tartalom

Műtárgygyűjtés a gyakorlatban a szakma legjobbjaitól – szeptemberben újra Art Collector Workshop

műtárgy.com
2021 szeptemberében a műtárgy.com és az Art Advisory Budapest folytatja úttörő workshopját, amit kifejezetten műtárgyvásárlóknak és műgyűjtőknek indított. Az öt részes Art Collector Workshop egy igazán exkluzív, limitált létszámú és interaktív képzést kínál azoknak, akik komolyan gondolják a műgyűjtést és gyakorlati tudást kívánnak szerezni. Az előadássorozaton élőben és online is részt lehet venni.

Az Art Collector Workshop egy olyan képzés, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a szakma legjobbjaitól sajátíthatják el a legfontosabb gyakorlati tudásokat és skilleket. A nagynevű műgyűjtők és műtárgypiaci szakértők vezette alkalmakon megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; milyen szempontok szerint alakíthatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés