FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Megállapodott Warren Buffett érdekeltsége és az egyik elektromosautó-gyártó - Valósággal felrobbant az árfolyam

Portfolio
A Lightning eMotors árfolyama valósággal felrobbant a kedden a nyitás előtti kereskedésben, miután a haszongépjárműveket gyártó vállalat bejelentette, hogy egy legfeljebb 850 millió dollár értékű stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Warren Buffett féle Berkshire Hathawayhez tartozó Forest Riverrel 7 500 zéró emissziós busz leszállításáról.

A megállapodás értelmében a Lightning eMotors a következő 4,5 évben teljesen elektromos hajtásláncokat, töltőtermékeket és szolgáltatásokat nyújt a Forest River számára. A hajtásláncok a Lightning eMotors coloradói üzemében készülnek majd, és a Forest River indianai gyárába szállítják őket a 4. és 5. osztályú elektromos személyszállító autóbuszok végső összeszerelésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés