Előfizetői tartalom

Csak ámul a világ azon, amit az amerikai gazdagok műveltek a koronavírus alatt

Portfolio
Sehol máshol nem nőtt olyan mértékben a dollármilliomosok száma és vagyona egy év alatt, mint Észak-Amerikában – derül ki a Capgemini World Wealth 2021 jelentéséből. Az amerikai gazdagok között is a szupergazdagok jöttek ki a legjobban a koronavírust követő részvénypiaci felívelésből. A tanulmány kitér arra is, hogy teljesen másképp viselkedtek a gazdagok tavaly, mint más válságok idején.

Észak-Amerika nagyot ment Az emelkedő részvénypiacoknak és a kormányzati gazdaságösztönző intézkedéseknek köszönhetően tavaly Észak-Amerika a gazdagok számát és vagyonát tekintve is lehagyta az ázsiai és csendes-óceáni régiót. A tavaly márciusi lejtmenetet követő emelkedő részvénypiacoknak köszönhetően 6,3%-kal nőtt globálisan a gazdagok száma és 7,6%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés