Előfizetői tartalom

Ingyenpénzt és részvényeket kezdtek el osztogatni a pénzügyi forradalmárok

Portfolio
A gyorsan növekvő fintechcégek, mint a Revolut, a Transferwise vagy a Robinhood sorra döntenek úgy, hogy még egy lökést adnak növekedés ütemének és kezdik el ingyenpénzzel vagy éppen részvényekkel jutalmazni azokat az ügyfeleket, akik ismerőseiket is betoborozzák a rendszerükbe. Olyan szolgáltató is akad, amely akár 15 ezer forinttal jutalmazza felhasználóit, sőt, olyan is, ahol akár 4 darab, akár 200 dollár értékű értékpapírt adnak azoknak, akik aktívan segítenek a terjeszkedésben. Megnéztük, milyen ajánlói programokat kínálnak a fintechek.

Transferwise Legújabban a Magyarországon is népszerű pénzküldő fintechcég, a Transferwise rukkolt elő ajánlói programmal; elsősorban akkor ugrik fel a javaslat, hogy ajánljuk a szolgáltatást valakinek, amikor pénzt küldünk a felületükön keresztül. E-mailben vagy a meghívólink megosztásával invitálhatjuk meg ismerősünket a rendszerbe, ha így teszünk, a fintechcég ingyenesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés