Előfizetői tartalom

Tündöklő hagyomány, ami igazán a miénk!

műtárgy.com
Nemzeti kultúránkhoz kötődő műtárgyat birtokolni igazán bensőséges érzést jelent. A múzeumokban látható, közkincsekhez mérhető kvalitású művek büszkeséggel töltik el tulajdonosaikat. Nem mellesleg pedig ezek azok az alkotások, melyeket nemzetközi szinten is ismernek, számon tartanak, és megbecsülnek így jó befektetésnek is bizonyulnak. A tradicionális motívumok napjainkban kivételes alkalmakon tűnnek fel, kiemelkednek a hétköznapokból és az ünnepélyesség hangulatát közvetítik. A következő műtárgyak mindezért igazi ritkaságnak számítanak!

133. tétel – Ékszergarnitúra, Bánfalvi Rita és Szabó Tönki Erneszt, kikiáltási ár: 2.500.000 Ft Vannak olyan nemzeti kincseink, hungarikumaink, melyek kortárs tervezőket is megihletnek. Ilyen a kalocsai hímzés is, mely évszázadok óta része a hagyományos magyar viseletnek és mely máig töretlen népszerűségnek örvend. Ha valaki Magyarországra érkezik, biztosan szeretne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés