FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Kortárs művészet karácsonyra!

Portfolio
Karácsonykor sokan szeretnénk valami emlékezetessel kedveskedni családunknak, barátainknak, erre ideális választás lehet egy kortárs műalkotás is, amelyek közül most hat izgalmas darabot mutat be a műtárgy.com. A karácsony előtti időszak mindig csúcsszezonnak számít a hazai aukciós piacon, de egyelőre kevés árverést rendeznek kizárólag kortárs művészeti alkotásokból. Idén télen azonban kimondottan erős kortárs művészeti anyag várja a licitálókat, amelyben a pályakezdő alkotóktól a befutott kortárs művészek képeiig sok különböző mű közül lehet vásárolni.

Az alábbiakban hat izgalmas kortárs művészeti alkotást mutatunk be, amelyekre licitálni lehet a karácsony előtti hazai aukciókon. Karácsonyi ajánlónk "legkarácsonyibb" hangulatú képe ez a Bada Dada alkotás. A művész Újvidéken született, az 1990-es évektől élt Magyarországon, ahol nem csak képzőművészként, hanem Tudósok együttes tagjaként is híressé vált.Bada Dada:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés